Lieve gasten van Noen

Onze poorten staan weer wagenwijd voor jullie open. We gaan alleen wel een tikkeltje anders te werk dan jullie van ons gewend zijn.

We leggen u graag uit wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten in onze “voorwaarden”

Voorwaarden

 • Reserveren is verplicht. Dat geld zowel voor binnen als voor ons heerlijke terras.
 • Reserveren kan via de website, telefonisch of aan de deur tijdens onze openingstijden. We vragen uw contactgegevens (naam en telefoonnummer) t.b.v. een eventueel bron en contact onderzoek. Als u via de website reserveert is uw reservering pas definitief nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Let op! Onze openingstijden zijn deze periode aangepast. We werken met tijdvakken voor o.a. lunch, high tea en/ of 3 gangen diner op vrijdagavond.
 • Als personen uit hetzelfde huishouden komen kunnen we max 4 personen aannemen (bestaat uw huishouden uit meer dan 4 personen dan kijken we graag mee naar de mogelijkheden, dit zal afhankelijk zijn van het aantal reserveringen).
 • Komt u niet uit 1 huishouden dan hebben wij voor gezelschappen groter dan 4 personen beperkt ruimte, dit zal afhangen van het aantal reserveringen. Neemt u hiervoor bij voorkeur telefonisch contact op.
 • Tijdens uw reservering zijn wij verplicht een triage toe te passen, wij gaan er van uit dat u zelf de verantwoordelijkheid neemt of u al dat niet kunt komen dus heeft u klachten dan ontvangen we u graag een andere keer!
 • We werken met vaste tijden in shifts. Het is niet mogelijk om hiervan af te wijken. Bijzondere verzoeken willen we zeker bekijken. Of dit wel of niet kan zal afhangen van de dag en het tijdstip en uiteraard het aantal reserveringen. Er zijn immers maar een beperkt aantal tafeltjes, waar we zo handig mogelijk mee om willen gaan.
 • U kunt via onze webshop lunchgerechten bestellen en afhalen, zo kunt u thuis genieten van de heerlijke gerechten van LunchLokaal Noen. U plaatst bij voorkeur een bestelling minimaal 1 dag van tevoren. Ophalen kan bij voorkeur tussen 11.00 uur en 11.30 uur, wilt u de bestelling liever op een ander tijdstip afhalen dan kunt u dat aangeven.
 • Op vrijdagavond zijn we tot 20.00 uur geopend. We hebben dan een aangepaste kaart inclusief een 3 gangen menu.
 • Bij binnenkomst zult u bij de bar ontvangen worden door één van onze medewerkers, nadat u de handen gedesinfecteerd heeft en wij de spelregels hebben uitgelegd kunt u plaatsnemen aan de voor u gereserveerde tafel.
 • Door het gebruik van shifts heeft u dus een vast tijdsblok, waarbinnen u bij LunchLokaal Noen kunt verblijven. Hiervan kan niet worden afgeweken, aangezien we voor de nieuwe shift alles nog dienen te desinfecteren. We hopen dat u dit begrijpt, we hebben immers maar een beperkte beschikbaarheid.
 • Onze tafels zijn zo geplaatst dat overal de 1,5 meter afstand gewaarborgd is. Het betekent ook dat de tafels en stoelen niet verplaatst mogen worden. Ook op het terras niet. Uiteraard zijn we afhankelijk van uw medewerking en rekenen we op een ieders verantwoordelijkheidsgevoel.
 • We houden zoveel mogelijk afstand van elkaar, zodat ieders veiligheid gewaarborgd is voor zover dit binnen onze macht ligt.
 • We hebben een menu en drankenkaart welke na gebruik gereinigd zullen worden.
 • Uiteraard volgen we ook de hygiëne richtlijnen voor ons personeel. Zij zullen zeer regelmatig hun handen wassen met zeep, de keuken zal met regelmaat ontsmet worden, zullen we deurklinken, lichtknoppen e.d. regelmatig schoonmaken.
 • Voor het gebruik van het toilet vragen we u, om op de deur van het voorportaal door middel van een bordje aan te geven of deze vrij is of bezet. Zo voorkomen we contact binnen de 1,5 meter.
 • Na het nuttigen van uw lunch of diner verzoeken we 1 iemand af te laten rekenen bij de bar, uw gezelschap kan alvast de zaak verlaten.
 • Het is helaas niet meer mogelijk om fietsen te plaatsen bij de ingang, we hebben deze ruimte nodig voor het binnenkomen en weer weggaan. Wij verzoeken u dan ook fietsen elders te plaatsen.

 

Ondanks alle veranderingen en aanpassingen gaan we voor een gezellig én smakelijk weerzien, leuker kunnen we het niet maken, wel lekkerder!!

 

Groetjes Team Noen!

Onze Noen kanjers

Ons team van Noen Kanjers staat altijd met een grote glimlach, plezier en enthousiasme voor u klaar.

Ken jij onze lunchbon al?

Wil je iemand trakteren op een heerlijke lunch of een High Tea?

Geef dan een lunchbon cadeau!

Reserveren

Aantal personen:

Binnen of buiten?

Tijdvak:

Geen corona gerelateerde klachten