Over ons

Wij heten u van harte welkom bij LunchLokaal Noen, een bijzonder LunchLokaal!

Zeker geen doorsnee lunchroom maar eentje met een gouden randje, een droom die is uitgekomen!

Naast twee enthousiaste, creatieve koks die alles vers voor u bereiden en medewerkers in de bediening/ begeleiding bestaat het personeel tevens uit mensen met een verstandelijke beperking.

Door het werken met verse producten en de bediening door onze “Noen Kanjers” kan het soms wat langer duren voordat u kunt genieten van al onze heerlijkheden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Met veel plezier en vrolijkheid ontvangt ons hele team jullie graag bij Noen

Groetjes Marielle en Team Noen

Marielle en Team Noen

LunchLokaal Noen is gevestigd in een voormalige oude stadsboerderij. De entree door de grote oude poorten brengt je even terug in de tijd. Veel van de authentieke details zijn bewaard gebleven. Niet alleen een gezellige huiselijke sfeer, vrolijke ontvangst door onze Noen Kanjers, maar zeker ook de kwaliteit van onze gerechten staan hoog in het vaandel.

(H)eerlijke streekproducten, pure smaken en verse ingrediënten zullen dan ook de basis zijn van onze lunchkaart. Door de centrale ligging van de open keuken bieden we de gast de mogelijkheid een kijkje te nemen in het hart van het LunchLokaal. Rondom LunchLokaal Noen bevinden zich zonnige terrassen waar je kunt genieten van een (h)eerlijke lunch, een hapje, een drankje, rust en ruimte.

Onze Noen kanjers

Ons team van Noen Kanjers staat altijd met een grote glimlach, plezier en enthousiasme voor u klaar.

Ken jij onze lunchbon al?

Wil je iemand trakteren op een heerlijke lunch of een High Tea?

Geef dan een lunchbon cadeau!