Noen Kanjers

Marielle en Team Noen

Hallo ik ben Romi en werk altijd op donderdag.

Ik heb het erg naar mijn zin en vind het altijd super leuk als er baby’s en honden komen.

Als het mag van de baasjes krijgen de honden van mij dan ook een hondenkoekje.

Ik ben een echte lekkerbek en er wordt dan ook best wel eens wat geproefd hoor.

Marielle en Team Noen

Hoi mijn naam is Sabine, ik werk altijd op woensdag en vrijdag.

Eerst omkleden en dan een lekkere cappuccino. Tijdens de koffie kiezen we ook altijd wat we gaan doen.

Ik steek graag de theelichtjes overal aan en dan help ik de koks in de keuken met koekjes bakken en chips.

En de koekjes die ik bak zijn ook te koop, omdat ze zo lekker zijn. 

Marielle en Team Noen

Mijn naam is Jair, ik ben er altijd op woensdag en donderdag. Mijn verse jus is de allerlekkerste, ik moet dan ook vaak een extra kan persen zo snel gaat het op. Ik praat graag over voetbal en doe dat zelf ook.

Ik neem ook wel eens bestellingen op maar vind dat soms nog wel spannend. Ik gebruik ook een lijst met pictogrammen van alles wat we hebben. Dat is makkelijker voor mij. Als het kan help ik mee in de keuken, ik help dan met appeltaart bakken.

Ik ben ook een kei in het uitlopen van drankjes en gerechten.

Marielle en Team Noen

Hallo Ik ben Eddy en ik werk op, dinsdag, donderdag én vrijdag bij Noen. Ik houd erg van lachen en houd dus ook van grapjes. Ik heb dan ook bijna dagelijks mijn onderlolbroek aan. Een beetje plagen mag, maar pesten niet.

Ik ben hoofd was vouwen, dat kan ik als de beste en doe dat heel secuur. Ook het opnemen van bestellingen doe ik graag en ben ik, als ik niet te druk bezig ben, ook de gastheer die iedereen naar het goeie tafeltje brengt. Ik weet namelijk alle tafelnummers uit mijn hoofd. Ik neem bestellingen op met een lijst waarop pictogrammen staan van alles wat we verkopen. Soms kan ik iets niet vinden en dan mag je me gewoon helpen.

Marielle en Team Noen

Hallo Ik ben Ginni, ik werk op dinsdag, donderdag en vrijdag bij Noen. Ik help altijd vier tafels en sla alles zelfstandig aan op de kassa. Tegen het einde van mijn dienst vul ik de drankenkoeling bij.

Ik heb het erg naar mijn zin op mijn werk. Ik vind het belangrijk om er verzorgd uit te zien en zorg er dan dus voor dat mijn haar en make-up altijd tip top in orde zijn. Ik ben nu aan het leren om twee borden in 1 hand uit te serveren, best spannend maar het gaat me lukken als ik maar veel oefen 😉

Marielle en Team Noen

Ik ben Sofie ik werk op dinsdag en zaterdag bij LunchLokaal Noen.

Ik help graag klanten en vind het leuk om een praatje met hen te maken, ik help met het verdelen van de fooi op maandag en ik kruip ook graag de kelder in om flesjes drinken te halen. Ook ik word altijd blij als er baby’s of hondjes komen.

Als het mag krijgen ze van mij ook wat lekkers hoor. Ik heb al veel geleerd en hoop nog veel te leren.

Marielle en Team Noen

Mijn naam is Mehmet. Ik help het liefst in de keuken en achter de schermen. Ik werk op vrijdagavond en zaterdag. Na een paar weken proefdraaien wist ik het zeker, hier wil ik werken.

Ik heb het reuze naar mijn zin. Mijn bazin is ook nog eens extra blij met het feit dat ik zo handig ben…een kastje van Ikea in elkaar zetten, ik regel dat 😉

Marielle en Team Noen

Hallo mijn naam is Marloes en vanaf begin april 2019 werk ik bij Noen. Ik werk ook nog bij de Rabobank maar wilde zo graag bij Noen werken en ben zo blij dat dat kon.

Ik doe graag de afwas en eten en drinken uitlopen. Ik neem mijn werk heel serieus en dan zegt Marielle dat ik er ook lekker van moet genieten hoor. 😉 

Ik werk op vrijdag en zaterdag bij Noen. Op vrijdag loop ik gezellig samen met Eddy naar het werk In mijn vrije tijd sport ik en doe ik aan stijldansen.

Marielle en Team Noen

Hallo allemaal, mijn naam is Okan. Na 2 keer oefenen in december wist ik al snel…” hier wil ik werken”. Vanaf januari 2020 ben ik iedere woensdag van de partij.

Ik doe al best veel, zoals de was vouwen, helpen in de keuken en gasten helpen. Echt super leuk. Mijn hobby’s zijn dingen uit elkaar halen, treinen, film kijken en koken.

Ik ga ook op pad om leuke dingen te doen. Zie ik jullie een keer bij Noen?

LunchLokaal Noen is gevestigd in een voormalige oude stadsboerderij. De entree door de grote oude poorten brengt je even terug in de tijd. Veel van de authentieke details zijn bewaard gebleven. Niet alleen een gezellige huiselijke sfeer, vrolijke ontvangst door onze Noen Kanjers, maar zeker ook de kwaliteit van onze gerechten staan hoog in het vaandel.

(H)eerlijke streekproducten, pure smaken en verse ingrediënten zullen dan ook de basis zijn van onze lunchkaart. Door de centrale ligging van de open keuken bieden we de gast de mogelijkheid een kijkje te nemen in het hart van het LunchLokaal. Rondom LunchLokaal Noen bevinden zich zonnige terrassen waar je kunt genieten van een (h)eerlijke lunch, een hapje, een drankje, rust en ruimte.

Ken jij onze lunchbon al?

Wil je iemand trakteren op een heerlijke lunch of een High Tea?

Geef dan een lunchbon cadeau!