Menukaart

Onze gerechten worden met veel aandacht en dagverse producten bereid.
We werken lekker lokaal, en halen onze producten o.a. bij Boer Winkel van het Land, Bakkerij de Kletskop, De Walnoothoeve en Keurslagerij van Oevelen.

Op vrijdag hebben wij een heerlijk 3 gangen menu voor slechts €24,50.

Ook voor een heerlijk bakje Biggelaar koffie of Biggelaar’s 1832 thee met o.a. huisgemaakt appeltaart bent u bij ons aan het juiste adres.

Smakelijk genieten!

Klik op de afbeeldingen voor een vergrootte weergave!

Het 3 gangen menu

LunchLokaal Noen is gevestigd in een voormalige oude stadsboerderij. De entree door de grote oude poorten brengt je even terug in de tijd. Veel van de authentieke details zijn bewaard gebleven. Niet alleen een gezellige huiselijke sfeer, vrolijke ontvangst door onze Noen Kanjers, maar zeker ook de kwaliteit van onze gerechten staan hoog in het vaandel.

(H)eerlijke streekproducten, pure smaken en verse ingrediënten zullen dan ook de basis zijn van onze lunchkaart. Door de centrale ligging van de open keuken bieden we de gast de mogelijkheid een kijkje te nemen in het hart van het LunchLokaal. Rondom LunchLokaal Noen bevinden zich zonnige terrassen waar je kunt genieten van een (h)eerlijke lunch, een hapje, een drankje, rust en ruimte.

Onze Noen kanjers

Ons team van Noen Kanjers staat altijd met een grote glimlach, plezier en enthousiasme voor u klaar.

Ken jij onze lunchbon al?

Wil je iemand trakteren op een heerlijke lunch of een High Tea?

Geef dan een lunchbon cadeau!