LunchLokaal Noen

 

 

Ons team van Noen Kanjers staat altijd met een grote glimlach, plezier en enthousiasme voor u klaar:
Hallo Ik ben Renate en werk al vanaf het begin bij LunchLokaal Noen. Ik werk drie dagen per week, op donderdag, vrijdag en zaterdag. Mijn oudere zus werkt hier ook. Ik houd erg van de gezellige drukte. Ik vind alles wel leuk om te doen, helpen achter de bar, bestellingen uitlopen en afwassen in de keuken. Ik ben ook altijd wel in voor grappen en grollen met mijn collega's. 


Hallo ik ben Romi en werk altijd op maandag. Ik heb het erg naar mijn zin en vind het altijd super leuk als er baby's en honden komen. Als het mag van de baasjes krijgen de honden van mij dan ook een hondenkoekje. Ik ben een echte lekkerbek en er wordt dan ook best wel eens wat geproefd hoor. 


Hoi mijn naam is Sabine, ik werk altijd op woensdag en vrijdag. Eerst omkleden en dan   een lekkere cappuccino. Tijdens de koffie kiezen we ook altijd wat we gaan doen. Ik steek graag de theelichtjes overal aan en dan help ik de koks in de keuken met koekjes bakken en chips. En de koekjes die ik bak zijn ook te koop, omdat ze zo lekker zijn.                                                                                                                                                                 


Hoi ik heet Chrissie, ik werk bij Noen op zaterdag. Ik wilde zo graag bij Noen werken dat ik helemaal vanuit Putte hierheen kom met mijn eigen autootje. Ik vind mijn collega's erg leuk en gezellig. Ik heb al horeca ervaring en kan dus kei goed lopen met een dienblad, zelfs als er glazen wijn op staan. Vanaf 5 januari kom ik ook op vrijdagavond van 16.00 tot 20.00 uur werken bij Noen. 

Mijn naam is Jair, ik ben er altijd op woensdag en donderdag. Mijn verse jus d'orange is de allerlekkerste, ik moet dan ook vaak een extra kan persen zo snel gaat het op. Ik praat graag over voetbal en doe dat zelf ook. Ik neem ook bestellingen op maar vind dat soms nog wel spannend. Ik gebruik ook een lijst met pictogrammen van alles wat we hebben. Dat is makkelijker voor mij. Als het kan help ik ook graag mee in de keuken, ik help dan met appeltaart bakken. 

Hallo Ik ben Eddy en ik werk op maandag, dinsdag, donderdag én vrijdag bij Noen. Ik houd erg van lachen en houd dus ook van grapjes. Ik heb dan ook bijna dagelijks mijn onderlolbroek aan. Een beetje plagen mag, maar pesten niet. Ik ben hoofd was vouwen, dat kan ik als de beste en doe dat heel secuur. Ook het opnemen van bestellingen doe ik graag en ben ik, als ik niet te druk bezig ben, ook de gastheer die iedereen naar het goeie tafeltje brengt. Ik weet namelijk alle tafelnummers uit mijn hoofd Ik neem bestellingen op met een  lijst waarop pictogrammen staan van alles wat we verkopen. Soms kan ik iets niet vinden en dan mag je me gewoon helpen. 
Hallo Ik ben Ginni, ik werk op dinsdag, woensdag en donderdag bij Noen. Ik help altijd vier tafels en kan de bestelling ook al zelf aanslaan op de kassa. Ik heb het erg naar mijn zin op mijn werk. Ik vind het belangrijk om er verzorgd uit te zien en zorg er dan dus voor dat mijn haar en make-up altijd tip top in orde zijn. En omdat ik het ook zo naar mijn zin heb, ga ik vanaf januari ook op vrijdag werken. Ik ben Sofie ik werk op maandag en dinsdag bij LunchLokaal Noen en op donderdag en vrijdag bij de Rabobank.  Ik help graag klanten en vind het leuk om een praatje met hen te maken, ik help met het verdelen van de fooi op maandag en ik kruip ook graag de kelder in om flesjes drinken te halen.  Ook ik word altijd blij als er baby's of hondjes komen. Als het mag krijgen ze van mij ook wat lekkers hoor. Ik heb al veel geleerd en hoop nog veel te leren. . Mijn naam is Mehmet. Ik help het liefst in de keuken en achter de schermen. Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en om de week op vrijdagavond. Na een paar weken proefdraaien wist ik het zeker, hier wil ik werken. Ik heb het reuze naar mijn zin en ik mag zelfs een heerlijk Turks gerecht gaan bedenken.....ik houd jullie op de hoogte hiervan hoor.    Tot bij Noen!!